LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ζένια Μπονάτσου:Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα

Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα από τα πιο γνωστά bar-restaurant, το οποίο έχουν συγγενείς της.

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δε μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω.

Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στη εστίαση και είχα κλείσει, δε μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάμε μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει.

Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση που έχει να κάνει με το θέατρο και την τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Ιδανικά θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι στην ηθοποιία που έχω σπουδάσει» εξήγησε η Ζένια Μπονάτσου στη Σάσα Σταμάτη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search