LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Bella Hadid χαρίζει 100 χιλιάδες δολαρία στον ερυθρό σταυρό

Η ισχυρή έκρηξη που κυριολεκτικά ισοπέδωσε τμήμα του λιμανιού της Βηρυτού και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 158 άνθρωποι και να τραυματιστούν χιλιάδες.

Μετά το δυσάρεστο συμβάν η Bella Hadid θέλοντας να ακολουθήσει το παράδειγμα των George και Amal, οι οποίοι δώρισαν σε τρεις λιβανέζικες φιλανθρωπικές οργανώσεις το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων, ανακοινώσε πως θα προσφέρει χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου.

Συγκεκριμένα η διάσημη καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να παίζει πιάνο ανάμεσα στα ερείπια και μια σειρά φωτογραφιών με πληροφορίες για την έκρηξη και φιλανθρωπικές οργανώσεις, μέσω των οποίων μπορεί κανείς να προσφέρει βοήθεια.  

«Τα μάτια και η καρδιά μου κλαίνε για τον Λίβανο. Λυπάμαι που θα πρέπει να υπομείνετε αυτού του είδους την καταστροφή αδέρφια μου. Θα δωρίσω χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου, καθώς και σε όλες τις μικρότερες οργανώσεις της τελευταίας φωτογραφίας αυτού του post. Ελπίζω να κάνετε κι εσείς το ίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά η Hadid.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας , ο επισμηνίας Β.Α, 45 ετών , ο οποίος υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Τανάγρας, βρέθηκε νεκρός χθες (2 . . .
LIFE STYLE

Η Σοφία Αρβανίτη μοιράστηκε την άποψή της για το «Ζάρι» και τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής . . .
LIFE STYLE

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Βίκυ Καγιά. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο πολυαγαπημένος πατέρας της παρουσιάστριας και μοντέλου έφυγε από την ζωή. Την τραγική είδηση του θαν . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομαδική εικαστική έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 26 Απριλίου,στις 8το βράδυ στο Πολύεδρο. Μια θεματική έκθεση αφιερωμένη στην άνοιξη, το φως της, τα χρώματα, τις ευωδιές και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
Image
Image

Search