LIFE STYLE

LIFE STYLE

Όταν κατηγορούσαν την Αννίτα Πάνια για ακατάλληλο βίντεο

Με αφορμή το ροζ βίντεο που διέρρευσε με πρωταγωνίστρια την παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της για ένα παλαιότερο ακατάλληλο βίντεο όπου υποτίθεται εμφανιζόταν η ίδια γυμνή.

«Αυτό το έργο το ξέρω εγώ. Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα ‘’Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι’’ και κυκλοφορούσε ένα βίvτεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίvτεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα.

Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει…Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς… Συνέχεια έβλεπα το ροζ βίvτεο με την Πάνια και την Τσίλα που είναι γυμvές και το έπαιζαν όλα τα sites. Πήγαινα στο κανάλι με κοιτούσαν περίεργα οι συνεργάτες μου, έλεγα κι εγώ: ‘’Τι έχουν πάθει αυτοί;’’. Από την πλευρά μου δεν υπήρχε αυτό το βίvτεο και δεν με ένοιαζε κιόλας… Απλώς έβρισκα γελοίο αυτό της αναπαραγωγής» είπε μεταξύ άλλων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Η φιλοϊρανική πολιτοφυλακή Χασντ ας Σααμπί («Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης»), η οποία έχει ενταχθεί στον ιρακινό στρατό, ανακοίνωσε σήμερα ότι ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε διοικητήρι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη φονικότερη πυρκαγιά της Ιρλανδίας σε ένα νυχτερινό κέντρο, δικαστήριο του Δουβλίνο δικαίωσε τις οικογένειες των θυμάτων που έδωσαν έναν μακρύ δικασ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κεντρικό επιχείρημα ότι η ηγεσία του κόμματος Σπαρτιάτες «ασκείται από τον καταδικασθέντα για την ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη», το . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον τελευταίο νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, τον οποίο φέραμε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κεντρικό επιχείρημα ότι η ηγεσία του κόμματος Σπαρτιάτες «ασκείται από τον καταδικασθέντα για την ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη», το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατέθεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search