LIFE STYLE

LIFE STYLE

H Μαντώ Γαστεράτου θα βαφτίσει το γιό της εν μέσω πανδημίας

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε το πρωί της Τρίτης η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποκάλυψε πως πρόκειται να βαφτίσει τον γιο της σύντομα το ερχόμενο Σάββατο και εξέφρασε τις ανησυχίες της για τις δυσκολίες του μυστηρίου εν μέσω πανδημίας.

«Εγώ πρώτα ο Θεός θα βαφτίσω τον μικρό το Σάββατο. Και η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Γιατί καλείσαι πραγματικά να διαλέξεις ποιους θα καλέσεις στη βάφτιση του παιδιού σου.

Και αυτό από μόνο του είναι πολύ δύσκολο και σε βάζει σε μια διαδικασία η οποία θα έλεγα είναι, αν μη τι άλλο, άβολη. Το σημαντικότερο είναι ο φόβος που υπάρχει μέσα μας εξαιτίας της κατάστασης, γιατί δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς.

Αυτά τα 15 άτομα που θα καλέσεις στη βάφτιση… Θα θέλουν μια αγκαλιά, θα θέλουν να δουν τον νεοφώτιστο. Όλα από απόσταση» είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έγραψε ιστορία ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας!Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι και έφτασε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search