LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Mandy Moore σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα

Η διάσημη ηθοποιός, Mandy Moore πλέει σε πελάγη ευτυχία καθώς εκείνη και ο άντρας της, Taylor Goldsmith, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Moore μοιράστηκε τα νέα στο Instagram με ένα τρυφερό post. «Ο μικρός Goldsmith έρχεται στις αρχές του 2021», σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ έπιαναν και οι δύο γλυκά τη φουσκωμένη κοιλιά της. Ο Goldsmith μοιράστηκε την ίδια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η Moore είναι παντρεμένη με τον Goldsmith, τραγουδιστή του συγκροτήματος folk-rock Dawes, από τον Νοέμβριο του 2018 και αυτή σίγουρα είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος που διανύουν μαζί, περιμένοντας τον καρπό του έρωτά τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τις επεμβάσεις του στα πέναλτι στο παιχνίδι πρόκριση των Ερυθρόλευκων απέναντι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search