LIFE STYLE

LIFE STYLE

H Chrissy Τeigen έχασε το μωρό που περίμενε

Η τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen κατέληξε σε αποβολή με την star να προχωρά σε μία σπαρακτική ανακοίνωση μοιράστηκε μέσω του Instagram της. 

Να θυμίσουμε πως η ίδια και ο σύζυγός της John Legend είχαν δεχτεί με ενθουσιασμό την είδηση της εγκυμοσύνης που ήταν μάλλον αναπάντεχη καθώς, όπως είχε δηλώσει το μοντέλο δεν πίστευαν ότι μπορούσαν να συλλάβουν με φυσιολογικό τρόπο κι είχαν αποκτήσει τα δύο παιδιά τους μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, καθώς υπήρχε αιμορραγία και χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι, ενώ πριν λίγες μέρες είχε μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί.

Δυστυχώς, η εξέλιξη της τρίτης εγκυμοσύνης δεν ήταν θετική ενώ πριν λίγες ώρες η Chrissy βρήκε τη δύναμη να αποκαλύψει τα δυσάρεστα νέα, δημοσιεύοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο.

«Νιώθουμε το σοκ και αυτό τον βαθύ πόνο για τον οποίο είχαμε μόνο ακούσει ότι υπάρχει, έναν πόνο που δεν είχαμε νιώσει ποτέ ξανά. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό τα υγρά που είχε ανάγκη, παρά τις πολλές μεταγγίσεις αίματος. Απλά, δεν αρκούσαν.

Ποτέ δεν είχαμε αποφασίσει τι όνομα θα δώσουμε στα παιδιά μας πριν τη γέννησή τους, το αποφασίζαμε λίγο πριν βγούμε από το μαιευτήριο. Όμως για κάποιο λόγο, είχαμε αρχίσει να αποκαλούμε αυτόν τον τύπο μέσα στην κοιλιά μου, Jack. Έτσι, θα είναι για πάντα ο Jack μας. Ο Jack πάλεψε πολύ να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι, για πάντα. Προς τον Jack –λυπάμαι πολύ που τις λίγες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες επιπλοκές, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε πάντα. Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή μας, για τα υπέροχα μωρά μας, τη Luna και τον Miles, για όλα τα συναρπαστικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά δεν μπορεί η κάθε μέρα να είναι γεμάτη λιακάδα. Τις σκοτεινές μέρες, θα θρηνούμε και θα κλαίμε. Αλλά θα αγκαλιάζουμε και θα αγαπάμε ο ένας τον άλλο και θα το ξεπεράσουμε».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 3.800 κεραυνοί είχαν καταγραφεί στα νότια της χώρας, ιδίως στην Κρήτη, έως τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, από το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων ZEUS του Εθνικο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε τον λόγο που οδήγησε στην αναστολή της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.   Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστα . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τη μεγάλη σημασία της βιταμίνης Ε στην ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος αναδεικνύει πρόσφατη αμερικανική έρευνα με τη συμμετοχή της Δρ Χρύσας Κιούση από το Κολέγιο Φαρμακευτι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος της επικοινωνιακής τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια έλαβαν χώρα σε Λύκειο της Πάτρας το πρωί της Τρίτης. Ομάδα μαθητών έβαλε φωτιά σε κάδο και μάλιστα πέταξε μέσα και εύφλεκτο υλικό ώστε η φλόγα να "φουντώσει" και στη συνέχεια έκοψαν και ένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες από 3.500 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σχετικά με την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών, έχει βεβαιώσει σε οδηγούς η Αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και το
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search