LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τα αρνητικά σχόλια της βασίλισσας Ελισάβετ για την εμφάνιση του William- Επειδή δεν φόρεσαν μάσκα

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση εκτός παλατιού μετά το lockdown, αλλά αρκετοί την επέκριναν γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα William, η Ελισάβετ επισκέφθηκε την Πέμπτη το Εργαστήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Άμυνας (Dstl). Κανένας από τους δυο τους δεν φορούσε μάσκα, ενώ σύμφωνα με το Μπάκιγχαμ, ζητήθηκε ιατρική συμβουλή για την επίσκεψη και ελήφθησαν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.

Το Dstil ανέφερε ότι είχε κάνει τεστ- τα οποία ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό- και στους 48 ανθρώπους που επρόκειτο να έρθουν σε επαφή με τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τηρήθηκαν οι αποστάσεις, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας William έφτασαν ξεχωριστά στις εγκαταστάσεις.

Στη Βρετανία, οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους δημόσιους χώρους, όπως καταστήματα. Επίσης, η κυβέρνηση συνιστά τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους στους οποίους είναι δύσκολη η τήρηση αποστάσεων και εκεί όπου οι πολίτες έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που δεν συναντούν συνήθως.

«Εξειδικευμένες οδηγίες ζητήθηκαν από τον οικογενειακό γιατρό και σχετικές πλευρές και όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις ελήφθησαν, σε στενή συνεργασία με το Dstl», δήλωσε η εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ. Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς εξετάστηκε για τον κορωνοϊό το προσωπικό του εργαστηρίου, πέρα από το ότι αυτό έγινε πολύ πρόσφατα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά θεωρείται ότι ο William εξετάστηκε για τον κορωνοϊό και το τεστ του ήταν αρνητικό, προτού συνοδεύσει την γιαγιά του στην επίσκεψη. Όμως, αρκετοί σχολίασαν ότι η βασίλισσα θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα και να στέλνει το σωστό μήνυμα.

«Συγγνώμη, αλλά αυτή δεν είναι μια έξυπνη κίνηση από την βασιλική οικογένεια, καθώς ο ιός καλπάζει και η χώρα οδεύει προς άλλο ένα lockdown», έγραψε στο Twitter ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν.

Η Βρετανία κατέγραψε σήμερα 18.980 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 138 θανάτους. Τα ημερήσια κρούσματα μειώθηκαν σε σύγκριση με μία ημέρα νωρίτερα (19.724), ενώ ο αριθμός των θανάτων παρέμεινε σταθερός.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) παροχές, ύψους 177.459.568 ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σταθερά διψήφιος είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που ανακοινώνονται καθημερινά για την Αχαΐα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή στην προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολίτες του Αγρινίου, αποφάσισαν πριν λίγες μέρες να συγκεντρωθούν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην αερογέφυρα με τα αυτοκίνητα τους και να κάνουν μηχανοκίνητη πορεία με σημαίες, ξε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή στην προανάκριση των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις υποθέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολίτες του Αγρινίου, αποφάσισαν πριν λίγες μέρες να συγκεντρωθούν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην αερογέφυρα με τα αυτοκίνητα τους και να κάνουν μηχανοκίνητη πορεία με σημαίες, ξεκινώντας από την εθν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Καλησπέρα με αφορμή τα χθεσινά σχόλια που αναρτήθηκαν σε τοπικά sites θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη για πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στον χώρο μας. Ενημερωθήκαμε για πιθανό κρού
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search