LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η κιθάρα του Ίαν Κέρτις των Joy Division πωλήθηκε σε δημοπρασία

Η εμβληματική ηλεκτρική κιθάρα Vox Phantom VI Special του αείμνηστου Ίαν Κέρτις των Joy Division πωλήθηκε έναντι 162.562 αγγλικών λιρών (περίπου 211.513 δολ.) σε δημοπρασία που διοργάνωσε ο οίκος Bonhams Entertainment Memorabilia.

 

Η κιθάρα με την οποία ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός εμφανίζεται στο βίντεο του «Love Will Tear Us Apart», χρησιμοποιήθηκε επίσης από τον Κέρτις στην ηχογράφηση του «Heart and Soul» και συμπεριλήφθηκε στον μουσικό εξοπλισμό της ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος το 1980.

 

Την είχε αγοράσει το 1979 ο μάνατζερ του συγκροτήματος Ρομπ Γκρέτον.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Vox Phantom δόθηκε στον Μπέρναντ Σάμνερ ιδρυτικό μέλος των Joy Division και τραγουδιστή των New Order, μετά τον θάνατο του Κέρτις το 1980 και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον κιθαρίστα των Smiths, Τζόνι Μαρ προτού το επιστρέψει στο Σάμνερ 15 χρόνια αργότερα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search