LIFE STYLE

LIFE STYLE

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης Ο αγαπημένος ηθοποιός που και φέτος τον βλέπουμε στην δημοφιλή σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου έχοντας στο χέρι του ορό και φορώντας μάσκα προστασίας όπως άλλωστε είθισται αυτές τις μέρες λόγω κορονοϊού.

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα για το πρόβλημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά η έκφραση “Ξαναγύρισες ε” σημαίνει ότι είναι κάτι που τον έχει απασχολήσει και στο παρελθόν! Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους του στο γύρισμα για το σήριαλ που δεν έγινε λόγω της απουσίας του

“Ξαναγύρισες ε???????????? !!!!!!σορυ από τους συναδέλφους στο έλα στη θέση μου που τους κρέμασα !!!! #denthapethanoumepotekoufalanekrothafti” βοήθα @geroukalis έγραψε ο Γιάννης που δεν χάνει το χιούμορ του! Ο ηθοποιός  ζήτησε τη βοήθεια του χειρουργού Ανδρέα Γερούκαλη το οποίο “τάγκαρε” στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o ηθοποιός είχε μια ενόχληση και πόνο  από χθες και σήμερα που έγινε πιο έντονος, αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.

Το διαβάσαμε στο TLife.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search