LIFE STYLE

LIFE STYLE

Το τελευταία αντίο της Έλλης Στάη στον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κατσίμη

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κατσίμης, σκορπώντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και στους αγαπημένους του.

Ο Δημήτρης Κατσίμης ήταν παντρεμένος με την Έλλη Στάη και μαζί απέκτησαν τον γιο τους, Μάρκο. Η γνωριμία τους έγινε στην ΕΡΤ, όταν εκείνος ήταν διευθυντής ενημέρωσης και εκείνη προσφάτως χωρισμένη από τον πρώτο της σύζυγο, Νίκο Στάη. 

Πριν από λίγη ώρα η Έλλη Στάη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του γιου της.

«Δημήτρη,

Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες.

Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις....

Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή.

Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση μόνο γι αυτούς που έχουν πολλά να πουν.

Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογραφος και διανοούμενος και βαθειά παιδευμένος και ρομαντικός ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος.

Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι αυτά.

Εγώ κρατάω για το τέλος , τη βαθειά καλοσύνη σου για τους άλλους που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν πέρα από τη σκιά τους.

Εσύ βλέποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων , προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας. Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλακι , μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε .....Όλα καλά.....Σε αγαπάμε , μας συντρόφεψες σε όλα , γι αυτό ναι ...Όλα καλά ...όπως το ήθελες.», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου με αφορμή το θάνατο του σύζυγού της, κάνοντας λόγο για αδιαφορία του ιατρού. Η μήτερα του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού μίλησε στον ALPHA . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο κατηγορούμενος πήρε αναβολή για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος, με τον ίδιο να διατείνεται ότι είναι αθώος.  Με την αυτόφωρη διαδικασία και με την . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη των 11 εκλεγμένων με τους «Σπαρτιάτες» βουλευτών, του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και ενός δικηγόρου, κατηγορ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από την Παρασκευή (26/4) έως και την Κυριακή (12/5) θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search