LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αιμιλιάνο Μάρκου: Η φωτογραφία με την Μαριαγάπη από τα γυρίσματα του GNTM

Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη είναι μαζί και μετά το τέλος του GNTM και πλέον δεν το κρύβουν.

 

Μετά τον τελικό του GNTM και την ανάδειξη του Ηρακλή Τσουζίνοβ ως μεγάλο νικητή, τα μοντέλα έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους.

 

O Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μόδας GNTM, εκτός από την αγάπη τους για το χώρο της μόδας, μοιράστηκαν και έναν μεγάλο έρωτα.

 

Οι εμπειρίες που έζησαν μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model ήταν πολλές, ενώ κάποιοι ήρθαν και πιο κοντά.

 

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου δεν έκρυψαν την σχέση τους μέσα στο παιχνίδι και όπως φαίνεται απολαμβάνουν τον έρωτα τους στην έξω ζωή.

 

Μάλιστα και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media και δημοσιεύουν συχνά στιγμές τόσο από την δουλειά τους, όσο και από την καθημερινότητα τους.

 

Αυτή τη φορά, ο Αιμιαλιάνο πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την Μαριαγάπη από τα γυρίσματα μιας δοκιμασίας στο GNTM.

«Κρατήσου από τις αναμνήσεις και αυτές θα κρατηθούν από σένα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο νέος νόμος για τον αιγιαλό που αφορά στην απομάκρυνση ή μείωση στις ξαπλώστρες στα παραλιακά καταστήματα της Αχαίας, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην μείωση του αριθμού των ερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας κρατούμενος που είχε τη θέση του αρχιμάγειρα στις φυλακές κράτησης Νέων Αυλώνα και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων μέσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ σημειώνει:   H πληθώρα περιστατικών τα οποία σχετίζονται με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων ή την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών και καταλήγουν σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
Image
Image

Search