LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ελένη Μενεγάκη:Βόλτα τα χιόνια με τη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη  δεν πτοήθηκε από την επέλαση της κακοκαιρίας «Λέανδρος», αντιθέτως βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια εξόρμηση στα χιόνια.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε το απόγευμα της στην Πεντέλη, προκειμένου να παίξει με τα χιόνια με τη μικρότερη κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, Μαρίνα.

Το πέντε πια ετών κατάξανθο κοριτσάκι που βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο Instagram της διάσημης μαμάς της, ποζάρει χαμογελαστό δίπλα στην παρουσιάστρια και φαίνεται πως πραγματικά το διασκεδάζει.

«Στην Πεντέλη χτες, για να προλάβουμε τα χιόνια πριν λιώσουν !» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε στο Instagram.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο τη βλέπουμε να αποδεικνύει πως λατρεύει το λευκό και τον χειμώνα, επενδύοντας σε άσπρο jacket και μπότες που της ταιριάζουν πολύ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
Image
Image

Search