LIFE STYLE

LIFE STYLE

Survivor: Αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου

Παρελθόν αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου για το Survivor. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν υποψήφια με τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο, όμως το κοινό αποφάσισε να κρατήσει τους τρεις άνδρες στο παιχνίδι και να δείξει την πόρτα της εξόδου σε εκείνη.

Συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε ο Κώστας Παπαδόπουλος από την μπλε ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Παύλο Γαλακτερό ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος για την κόκκινη ομάδα την Ελευθερία Ελευθερίου.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια που συμπλήρωσε 3,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν πάρει τη δάδα της και κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Survivor, είπε με δάκρυα στα μάτια: «Το ένιωθα! Ήταν κι ο λόγος που δεν αγωνίστηκα στο τελευταίο αγώνισμα. Νιώθω πολύ γεμάτη. Τα δάκρυα είναι από συγκίνηση και χαρά. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω ζήσει. Θα μου λείψει αυτή η γλυκιά ταλαιπωρία. Είμαι πραγματικά πολύ καλά».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζοντα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας, με τον υπεύθυνο τουριστικού γραφείου με έδρα τη Ζάκυνθο, γονείς αλλά και καθηγητές του Λυκείου Βραχνεϊκων να καταλήγουν στο αστυν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας, με τον υπεύθυνο τουριστικού γραφείου με έδρα τη Ζάκυνθο, γονείς αλλά και καθηγητές του Λυκείου Βραχνεϊκων να καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Το λύκ
Image
Image

Search