LIFE STYLE

LIFE STYLE

Βίκυ Καγιά: Η αποχώρησής της από το GNTM

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Πέμπτης η ανακοίνωση του Star για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιάς από το GNTM .

Το κανάλι ανακοίνωσε ότι η συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά ανανεώνεται, όμως η παρουσιάστρια που έχει συνδέσει το όνομά του με το GNTM, δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του κριτή της τέταρτης σεζόν. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Η ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ''Shopping Star'', την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ''Dancing With The Stars'', που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021-2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ''GNTM'', που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

To πρωί της Παρασκευής η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στο Happy Day στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το GNTM, αλλά και στο μέλλον των υπόλοιπων συντελεστών.

«Δεν θεωρείται υποβάθμιση που δε θα είναι στο GNTM. Θεωρείται αναβάθμιση. Όπως μου είπαν από το Star κοινή συναίνεση αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο Dancing with the Stars. Στο Star θεωρούν πως έχει τέτοια δυναμική το GNTM που μπορεί να προχωρήσει χωρίς της Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια θα την αντικαταστήσει. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing with the Stars και από το Star θεώρησαν πως είναι το κατάλληλο πρόσωπο. Και της έλειπε και ένα τέτοιο μεγάλο project. Που να είναι μόνη της» είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search