LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε Μυρσίνη – Ασημίνα

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες, σε μία σύγκρουση που θα φέρει μεγάλες συνέπειες, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Μετά τα τελευταία γεγονότα στους Σεβαστούς, ο Δούκας διώχνει από το σπίτι τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Διψάει για εκδίκηση, ψάχνοντας παντού για συμμάχους.


Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν στην Ασημίνα, τον άνθρωπο που τον στήριζε πάντοτε σε όλα. Καθώς δε μπορεί να την έχει πια στο πλευρό του, της ζητάει να φροντίσει τον γιο τους. Άλλωστε, δε μπορεί να μείνει μαζί του εάν δε βρει σπίτι και δουλειά σύντομα. Στόχος του, όμως, πριν φύγει οριστικά, είναι να καταστρέψει τον πατέρα του. Αυτή την καταστροφή θέλει να προλάβει η Μυρσίνη, η οποία θα φτάσει στα άκρα.

Για ακόμη μια φορά, η Μυρσίνη αποφασίζει να επέμβει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. Βλέποντας με τα μάτια της την οικογένειά της να καταρρέει, απευθύνεται στην πρώην νύφη της. Γνωρίζοντας την μεγάλη επιρροή που ασκεί η Ασημίνα στον γιο της, η Μυρσίνη της ζητάει να την βοηθήσει, με την σύγκρουση να μην αργεί να ξεσπάσει, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό που επιθυμεί η Μυρσίνη είναι να γυρίσει ο Νικηφόρος σπίτι.

 
Αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν η Ασημίνα τον πείσει να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη από τον Δούκα, προκειμένου εκείνος να τον δεχτεί πίσω. Έτσι, οι εντάσεις θα σταματήσουν και ο χρόνος θα απαλύνει τις πληγές. Φυσικά, η Ασημίνα, ακούγοντας αυτή την πρόταση, εξοργίζεται. Δεν έχει σκοπό να συνεργαστεί με την Μυρσίνη ποτέ ξανά.

Αφενός, επειδή θέλει πραγματικά να στηρίξει τον Νικηφόρο και αφετέρου επειδή αυτή η κατάσταση θα την ευνοήσει, ώστε να διεκδικήσει το παιδί της στα δικαστήρια.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Μεγάλη αύξηση στο ιικό φορτίο στα λύματα παρατηρήθηκε στα Χανιά και το Ηράκλειο την εβδομάδα 10 έως 16 Μαΐου 2021. Το γεγονός αυτό είναι ανησυχητικό, καθώς πρόκειται για δύο περιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σημαντικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη δρομολογούνται στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών καταγράφει 1.425 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα 245. Τριψήφιο αριθμό «δίνει» και η Αιτωλοακαρνανία με 114 μολύνσεις. Ακόμα, η Λάρισα καταγράφει 90 μολύνσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.812, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σημαντικές παρεμβάσεις που εξυπηρετούν την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη δρομολογούνται στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου LIFE- IP AdaptInGR
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν, νωρίς το απόγευμα τρεις γυναίκες και ένας άνδρας οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων.   Οι 4  κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τον ορισμό της δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Νικόλαο Δούκα, είχε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου 2021, στο γραφείο του στην Πάτρα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Με την ευκαιρία της επίσκε
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search