LIFE STYLE

LIFE STYLE

Eurovision: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός - Η Κύπρος διαγωνίζεται στην πρώτη θέση

Απόψε θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 22:00, ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, ενώ στις 21:15 θα προηγηθεί η εκπομπή Eurovision Νight.

15 χώρες θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και ανάμεσά τους σήμερα βρίσκεται και η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar», η οποία θα διαγωνιστεί στην πρώτη θέση.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστεί και το μεγάλο φαβορί της φετινής Eurovision, δηλαδή ο Κροάτης Baby Lasagna.

Η περσινή νικήτρια (Σουηδία) και οι χώρες των Big-5 (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) προκρίνονται αυτομάτως για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου, αλλά θα εμφανιστούν στους ημιτελικούς, ως μέρος του σόου.

Στον πρώτο ημιτελικό διαγωνίζονται οι παρακάτω χώρες (με σειρά εμφάνισης)
1. Κύπρος
2. Σερβία
3. Λιθουανία
4. Ιρλανδία
5. Ουκρανία
6. Πολωνία
7. Κροατία
8. Ισλανδία
9. Σλοβενία
10. Φινλανδία
11. Μολδαβία
12. Αζερμπαϊτζάν
13. Αυστραλία
14. Πορτογαλία
15. Λουξεμβούργο

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στη Βέροια για τον αναπάντεχο θάνατο της 23χρονης. Η κοπέλα σηκώθηκε από το κρεβάτι με έντονη δύσπνοια και λίγο αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι που έμενε… Η 23 . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός είναι ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, ο οποίος μαζί με άλλους αξιωματούχους επέβαινε σε ελικόπτερο το οποίο και συνετρίβη. Ιρανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο 63χρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια ενας 16χρονος, ο οποίος όπως κατήγγειλαν οι γονείς του ξυλοκοπήθηκε από 15χρονο στην περιοχή της πλατείας Ψυχιατρεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους. Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν προέδρου Βαγγέλη Καρα
Image
Image

Search