LIFE STYLE

LIFE STYLE

Θεοφάνους: Είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, ούτε Δημοτικό δεν είχα πάει

O Γιώργος Θεοφάνους σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Μικρός τι ονειρευόσασταν για τον εαυτό σας;

Μικρός έκανα μεγάλα όνειρα. Όνειρα σαν αυτά που θέλω να κάνουν τα παιδιά μου, όνειρα σαν αυτά που θέλω να κάνουν οι παίκτες όταν είμαι σε ένα talent show ή οι μαθητές μου στο εργαστήρι ή στο Πανεπιστήμιο όταν διδάσκω.

Είχατε -ή έχετε ακόμα- κάποιον παιδικό ήρωα;

Δεν πίστεψα ποτέ σε ήρωες. Μάλιστα, στο τραγούδι «Μια απ' αυτές τις μέρες», που έχει ερμηνεύσει η Ευρυδίκη και είναι από τα αγαπημένα μου, λέω πολύ χαρακτηριστικά ότι όταν οι άλλοι θα θέλουν να γίνουν κάτι άλλο εγώ για να σωθώ θα γίνω ο εαυτός μου.

Τι αναπολείτε από την παιδική σας ηλικία;

Είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, ούτε Δημοτικό δεν είχα πάει όταν έγινε ο πόλεμος. Μέσα στο μυαλό μου είναι τόσο έντονα καταγεγραμμένο όλο αυτό. Και ως εμπειρία από την εισβολή, τους βομβαρδισμούς, τους πρόσφυγες και ό,τι ακολούθησε, αλλά και μέσα στην ίδια μου την οικογένεια όπου η πολυτέλεια ήταν το κρέας ή το φρέσκο γάλα - πόσο μάλλον τα μουσικά όργανα με τα οποία ήθελα να ασχοληθώ και να σπουδάσω. Παρ' όλα αυτά, οι γονείς μου έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να καταφέρω να ασχοληθώ με την αγάπη μου, τη μουσική.

Περιγράψτε μου μια τυπική μέρα σας.

Είναι μια τυπική μέρα ενός οικογενειάρχη με τέσσερα παιδιά. Όποιος έχει παιδιά το κατά- λαβαίνει. Απλώς το πρώτο δίωρο της μέρας είναι η ώρα που δίνω στον εαυτό μου για τη δημιουργία. Μπορεί να μη φέρει τίποτα, ούτε λέξη, ούτε νότα, αλλά μπορεί να φέρει και κάτι ωραίο το οποίο κάποια στιγμή θα μοιραστώ με τον κόσμο.

Έχετε κάποια καθημερινή ιεροτελεστία, κάποια ρουτίνα που σας αρέσει να απολαμβάνετε με τον εαυτό σας;

Είμαι κλασικός μπαμπάς. Μου αρέσει να καθόμαστε να τρώμε όλοι μαζί στο σπίτι, μου αρέσει όταν μπορούμε να πηγαίνουμε στην εκκλησία χωρίς να είναι Πάσχα, Χριστούγεννα ή κάποια άλλη γιορτή, αλλά μια συνηθισμένη Κυριακή.

Μετά από 30 χρόνια καριέρας στη μουσική, τι θα μπορούσατε να πείτε ότι κερδίσατε: φήμη, δόξα, χρήματα, καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας;

Όλα αυτά σίγουρα, αλλά κυρίως ισορροπία μέσα στην οικογένεια μου, με τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και αγαπημένους φίλους, είπε στο Gala.

 

Follow Us

OXYGEN FM

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο μεταφέρθηκε ο Νίκος Παλαιοκώστας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Ο Νίκος Παλαιοκώστας σύμφωνα με τις πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

 Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών από πνιγμό, ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Πατέρας του άτυχου παιδιού, είναι ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Τμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόφιμο με την εμπορική ονομασία "sandiemi – Bran sticks χωρίς ζάχαρη (all bran)" ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Π . . .
LIFE STYLE

 Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη. Η σπουδαία σχεδιάστρια μόδας που τίμησε την Ελλάδα στο εξωτερικό χτυπήθηκε από επιθετικό καρκίνο και κατέληξε στο Λο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο μεταφέρθηκε ο Νίκος Παλαιοκώστας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Ο Νίκος Παλαιοκώστας σύμφωνα με τις πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας  συνεδρίασε πρόσφατα με την παρουσία του Α΄ Αντιπροέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Μήλη Νικολάου, με θέμα τις  εκλογές στο ΤΕΕ στις 3 Νοεμβρίου 2019. Το Κίνη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην περιοχή όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης των οδικών αξόνων μεταξύ Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας προς Καλαμάκι και Λουσικά βρέθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας,
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search