LIFE STYLE

LIFE STYLE

Θεοφάνους: Είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, ούτε Δημοτικό δεν είχα πάει

O Γιώργος Θεοφάνους σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Μικρός τι ονειρευόσασταν για τον εαυτό σας;

Μικρός έκανα μεγάλα όνειρα. Όνειρα σαν αυτά που θέλω να κάνουν τα παιδιά μου, όνειρα σαν αυτά που θέλω να κάνουν οι παίκτες όταν είμαι σε ένα talent show ή οι μαθητές μου στο εργαστήρι ή στο Πανεπιστήμιο όταν διδάσκω.

Είχατε -ή έχετε ακόμα- κάποιον παιδικό ήρωα;

Δεν πίστεψα ποτέ σε ήρωες. Μάλιστα, στο τραγούδι «Μια απ' αυτές τις μέρες», που έχει ερμηνεύσει η Ευρυδίκη και είναι από τα αγαπημένα μου, λέω πολύ χαρακτηριστικά ότι όταν οι άλλοι θα θέλουν να γίνουν κάτι άλλο εγώ για να σωθώ θα γίνω ο εαυτός μου.

Τι αναπολείτε από την παιδική σας ηλικία;

Είχα μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, ούτε Δημοτικό δεν είχα πάει όταν έγινε ο πόλεμος. Μέσα στο μυαλό μου είναι τόσο έντονα καταγεγραμμένο όλο αυτό. Και ως εμπειρία από την εισβολή, τους βομβαρδισμούς, τους πρόσφυγες και ό,τι ακολούθησε, αλλά και μέσα στην ίδια μου την οικογένεια όπου η πολυτέλεια ήταν το κρέας ή το φρέσκο γάλα - πόσο μάλλον τα μουσικά όργανα με τα οποία ήθελα να ασχοληθώ και να σπουδάσω. Παρ' όλα αυτά, οι γονείς μου έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να καταφέρω να ασχοληθώ με την αγάπη μου, τη μουσική.

Περιγράψτε μου μια τυπική μέρα σας.

Είναι μια τυπική μέρα ενός οικογενειάρχη με τέσσερα παιδιά. Όποιος έχει παιδιά το κατά- λαβαίνει. Απλώς το πρώτο δίωρο της μέρας είναι η ώρα που δίνω στον εαυτό μου για τη δημιουργία. Μπορεί να μη φέρει τίποτα, ούτε λέξη, ούτε νότα, αλλά μπορεί να φέρει και κάτι ωραίο το οποίο κάποια στιγμή θα μοιραστώ με τον κόσμο.

Έχετε κάποια καθημερινή ιεροτελεστία, κάποια ρουτίνα που σας αρέσει να απολαμβάνετε με τον εαυτό σας;

Είμαι κλασικός μπαμπάς. Μου αρέσει να καθόμαστε να τρώμε όλοι μαζί στο σπίτι, μου αρέσει όταν μπορούμε να πηγαίνουμε στην εκκλησία χωρίς να είναι Πάσχα, Χριστούγεννα ή κάποια άλλη γιορτή, αλλά μια συνηθισμένη Κυριακή.

Μετά από 30 χρόνια καριέρας στη μουσική, τι θα μπορούσατε να πείτε ότι κερδίσατε: φήμη, δόξα, χρήματα, καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας;

Όλα αυτά σίγουρα, αλλά κυρίως ισορροπία μέσα στην οικογένεια μου, με τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και αγαπημένους φίλους, είπε στο Gala.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζει ότι προτεραιότητα αυτή την χρονική στιγμή είναι η συστράτευσηόλων μας απέναντι στο φαινόμενο της πανδημίας με στόχο κάθε μέρα να είμαστε όλοι εδώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε καταγγελία προχώρησε το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, για εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο υπό κατασκευή κτίριο του Οικονομικού Τμήματος, με θύμα έναν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη λήψη στοχευμένων δράσεων για τους κλάδους της ενέργειας, του τουρισμού, της ακτοπλοΐας και της ναυτιλίας, προανήγγειλε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ο υπουργός Οικονομικών,   τόνισε επί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μείωση της διδακτέας ύλης όλων των μαθημάτων, προσωρινή κατάργηση κάθε είδους ενδοσχολικών εξετάσεων, για όλες τις τάξεις και αύξηση των θέσεων για τους εισαχθέντες φέτος στα ΑΕΙ ζ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζει ότι προτεραιότητα αυτή την χρονική στιγμή είναι η συστράτευσηόλων μας απέναντι στο φαινόμενο της πανδημίας με στόχο κάθε μέρα να είμαστε όλοι εδώ.Έτσι, για να μπορέσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε καταγγελία προχώρησε το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας, για εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο υπό κατασκευή κτίριο του Οικονομικού Τμήματος, με θύμα έναν εργάτη, που τραυματί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μείωση της διδακτέας ύλης όλων των μαθημάτων, προσωρινή κατάργηση κάθε είδους ενδοσχολικών εξετάσεων, για όλες τις τάξεις και αύξηση των θέσεων για τους εισαχθέντες φέτος στα ΑΕΙ ζητά με επιστολής της
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search