LIFE STYLE

LIFE STYLE

Παντρεύεται η Χριστίνα Αλεξανιάν

Η Χριστίνα Αλεξανιάν απασχολεί και πάλι την μικρή οθόνη μέσα από την συμμετοχή της στο «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά». Καλεσμένη της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε γι α τον επικείμενο γάμο της, που θα γίνει μέχρι τέλος του χρόνου και εξηγεί: «Περίμενα τον πρίγκιπα που θα με κατανοεί πολύ ουσιαστικά» θέλοντας έτσι να απαντήσει στο γιατί δεν είχε παντρευτεί νωρίτερα.

«Δεν είχα νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα, ούτε το να ακουμπήσω το συναίσθημά μου τόσο αβίαστα πάνω σε έναν άντρα» συνεχίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν και συνεχίζει: «Εδώ το ένιωσα, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που με καταλαβαίνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, δηλαδή που δεν χρειάζεται να εξηγώ που κοιτιέσαι και η ζωή προχωράει καλύτερα από το να είσαι μόνη σου».

Το κίνητρο της Χριστίνας Αλεξανιάν για να πει το «ΝΑΙ»

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα, γιατί έχω ζήσει και μεγάλες περιόδους που ήμουν μόνη, και θεωρούσα πάντα - αυτό ήταν το τσιτάτο μου - ότι για να το κάνεις πρέπει να είσαι καλύτερα, τουλάχιστον εκείνη την κομβική στιγμή από το να είσαι μόνος» σημειώνει πολύ εμφατικά η Χριστίνα Αλεξανιάν στη συζήτησή της με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Δεν το είχα νιώσει ποτέ μέχρι τώρα αυθόρμητα» προσθέτει χαρακτηριστικά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
Image
Image

Search