LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η απάντηση του ΣΚΑΪ για την αποχώρηση των Ράδιο Αρβύλα

Εντύπωση προκάλεσε η είδηση ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν συνεχίζουν την συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ . Οι συντελεστές της εκπομπής, μέσω μιας ανακοίνωσής στο facebook άφησαν αιχμές για τον σταθμό του Φαλήρου κάνοντας λόγο για «πρωτόγνωρα γεγονότα» από πλευρά του σταθμού ενώ τόνισαν πως επιλέγουν να μην εισέλθουν προς το παρόν σε λεπτομέρειες.

Τι απαντά όμως ο ΣΚΑΪ για την συγκεκριμένη αποχώρηση που έσκασε σαν… βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο;

Πηγές από τον σταθμό αναφέρουν πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ότι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του σταθμού υπάρχει «άδειασμα» ως προς τους Ράδιο Αρβύλα.

«Ως κανάλι έχουμε τηρήσει στο ακέραιο ότι είχε συμφωνηθεί με την ομάδα των Αρβύλα κάτι που δεν έπραξαν οι ίδιο απέναντι μας» αναφέρει το κανάλι πετώντας τα… βέλη του στην εκπομπή.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας) προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης (28/3) η Β . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search