LIFE STYLE

LIFE STYLE

Έλενα Τσαβαλιά: Ο Μάρκος είναι ο σύντροφος της ζωής μου

Για τον σύντροφο της ζωής της που λατρεύει, τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Έλενα Τσαβαλιά.

«Τα πρώτα χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές, και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε ο Μάρκος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του και να σταθεί» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα, δεν μπορώ ακόμη να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι λιγότερο για τον Μάρκο. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του. Αλλά αυτός είναι για μένα ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο.

Η Έλενα Τσαβαλιά είπε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός την έχει στηρίξει σε ό,τι έχει κάνει.

«Όπως λες ότι τον έχω στηρίξει, αντίστοιχα και ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο, τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη. Του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή» είπε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search