LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μέγκαν-Χάρι: Τέλος το «Sussex Royal», τους το απαγόρευσε η βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μάλλον δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον τον βασιλικό τίτλο «Sussex Royal» από τη στιγμή που αποφάσισαν να μην είναι πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας και να προσπαθήσουν να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πιστεύεται ότι μετά από μακρές και πολύπλοκες συνομιλίες, η βασίλισσα Ελισάβετ και οι ανώτεροι υπάλληλοί της συμφώνησαν ότι δεν είναι πλέον εφικτό για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι να διατηρήσουν την λέξη «royal» δηλαδή «βασιλικός» στο brand τους.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψαν χιλιάδες βρετανικές λίρες προκειμένου να φτιάξουν ένα website με όνομα Sussex Royal ώστε να συμπληρώσουν τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram. Επιδιώκουν επίσης να καταχωρίσουν το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

Παράλληλα, Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι, μετά την παραίτησή τους από τη βασιλική οικογένεια, έχουν κάνει βήματα για να δημιουργήσουν μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία και πάλι χρησιμοποιείται ο τίτλος Sussex Royal καθώς ολοκληρωμένο το όνομα της οργάνωσης είναι: Sussex Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Πλέον, όπως τονίζει η Daily Mail, έχει καταστεί σαφές ότι Μέγκαν Μαρκλ και και πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να προχωρήσουν σε re-branding.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες» του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα.

«Πλήγμα» για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Mail συμπληρώνει πάντως πως Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι που πλέον ζουν στον Καναδά, φαίνεται να έχει αποδεχθεί ότι στο νέο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το Sussex Royal όπως ήλπιζε.

«Η εξέλιξη θεωρείται ότι αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τους Sussexes, οι οποίοι τώρα αντιμετωπίζουν να αρχίσουν ξανά να επανακαταχωρούν τα πάντα κάτω από μία νέα ετικέτα από το από την ιστοσελίδα τους μέχρι τη νέα φιλανθρωπία τους», σημειώνει η Μail.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το σήμα Sussex Royal πέρυσι, αφού χώρισαν το νοικοκυριό τους από εκείνο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ - γνωστού ως Kensington Royal.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντήσεις μετά την απόφαση του ΣτΕ τα αναδρομικά στους συνταξιούχους έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. «Θα σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις που σημαίνει ότι θα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή  – Καθηγητή κ. Κώστα Μάρκου προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης,για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη σε βάρος Δικαστικής Λειτουργού που ερευνά το σ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων του Δήμου Πατρέων, Αναστασία Τογιοπούλου, απέστειλε στους Αντιπεριφερειάρχες Υποδομών και Έργων Αθανάσιο Μαυρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΔΕΣΦΑ έβγαλε σε δημόσια διαβούλευση την Τρίτη 14 Ιουλίου και έως την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, το νέο δεκαετές σχέδιο Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2030, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΔΕΣΦΑ έβγαλε σε δημόσια διαβούλευση την Τρίτη 14 Ιουλίου και έως την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, το νέο δεκαετές σχέδιο Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2030, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται δύο νέα έργα επέκτα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουλίου 2020) στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, δεκατρείς αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δέκα χρόνια είχε να σφυρίξει το τρένο στην περιοχή της Αχαΐας. Από σήμερα επιστρέφει, μοντέρνο, σύγχρονο, γρήγορο. Η νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή Κιάτου – Αιγίου, «σπάει» τη σιδηροδρομική απομόνωση
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search