LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον ηθοποιό

Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη, είπε το δικό της «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά…

 

Γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή»

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του. Τον είχαμε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή μας και όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα. Γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος. Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πως έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα.

 

Τι δεν θα ξεχάσει ποτέ από τον Κώστα Βουτσά;

«Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πως κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη. Και μου είπε “τι λες; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής και η βουλεύτρια Μιλένα Αποστολάκη, ΚοινοβουλευτικήΥπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης, βρέθηκαν ως ομιλητ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η πορεία ύφεσης του κορωνοϊού στη χώρα μας αφού οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις παρουσιάζουν πτωτική πορεία βάσει των στοιχείων του ΕΟΔΥ. Όπως προκύπτει από την εβδομα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα το απόγευμα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο στην οδό Κύπρου. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ΕΚΑΒ. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ετήσια εκδήλωση της εβδομάδας Drone  Amsterdam Drone Week (ADW)  που έγινε στο Άμστερνταμ το τριήμερο 15-17 Απριλίου 202, 4συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, κατόπιν πρόσκληση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, ως κοινών εγκληματι
Image
Image

Search