ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Βούλιαξε" από τουρίστες το Κατάκολο

Από την περσινή σεζόν είχε να δει ξανά τέσσερα κρουαζιερόπλοια το λιμάνι του Κατακόλου και χθες ήταν μια... μεγάλη ημέρα. Μεγάλη ως προς τον αριθμό των αφίξεων όχι όμως και ως προς τον αριθμό των επιβατών. Γιατί μέσα στη σεζόν έτυχε ακόμα και με δύο κρουαζιερόπλοια το λιμάνι να δει πάνω από 6500 επιβάτες και πάνω από 2000 μέλη πληρώματος. Χθες τα τέσσερα κρουαζιερόπλοια έφεραν στο Κατάκολο και την Αρχ. Ολυμπία περίπου 4700 επιβάτες - τουρίστες. Το Azamara Pursuite μετέφερε 692 επιβάτες, το Seaburn Odyssey 450 επιβάτες, το Viking Star 922 επιβάτες και το MSC Musica 2657 επιβάτες. Η παραμονή των πλοίων στο λιμάνι - μέχρι που έφυγε το τελευταίο, ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και ενώ το σκοτάδι είχε πέσει στην περιοχή.

Follow Us

OXYGEN FM

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Ο Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την κακή πρακτική της εξυπηρέτησης, αντί της ορθής διακυβέρνησης. Το ΚΕΘΕΑ ανήκει στα καλά παραδείγματα της . . .
ΕΛΛΑΔΑ

 Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και η Ακαδημία Θεσμών και Πολιτισμών συνδιοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων ανοιχτό στο κοινό για το Μηχανισμό των Αντικυθήρων, στο Μουσείο Επιστη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

 Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους και κατά περιόδους πυκνότερες, με λίγες μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και στα νότια ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και υψηλές για την εποχή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Παράταση ισχύος των συνταγών του αντιγριπικού εμβολίου ζητάει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος καθώς η πρώτη παρτίδα των εμβολίων έχει εξαντληθεί. Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Παράταση ισχύος των συνταγών του αντιγριπικού εμβολίου ζητάει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος καθώς η πρώτη παρτίδα των εμβολίων έχει εξαντληθεί. Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στη διάθεση αντιγριπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η «Δωρεά Πατίλη-Νικοπούλου» προς το Πανεπιστήμιο Πατρών περιλαμβάνει πέντε αρχεία με μοναδικό υλικό, περ. 15.000 τόμους (πλήρεις σειρές λογοτεχνικών περιοδικών και βιβλίων για τις Ανθρωπιστικές Επιστ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλο επαφών με τους Δημάρχους των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αρχίζει ο  Εντεταλμένος Σύμβουλος με αντικείμενο το Συντονισμό των
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search