8ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα «Ιωάννης Ασημακόπουλος» στην Πάτρα

Το 8ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα «Ιωάννης Ασημακόπουλος» ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο,  έπειτα από 20 ώρες δράσης με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγία Αλεξιώτισσα.

Οι αθλητές και οι οι αθλήτριες των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ  είχαν για μια ακόμη χρονιά έντονη αγωνιστική παρουσία και σημαντικές διακρίσεις.

Στη κατηγορία των παίδων ο  ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ( νο 26 της πανελλήνιας κατάταξης)  είχε τη μεγαλύτερη διάκριση  με την είσοδο του στη τετράδα και τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Στην ίδια κατηγορία ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (νο15) κατέλαβε την 7η θέση.

Στην καθαρά αναπτυξιακή κατηγορία των μίνι παμπαίδων οι μικροί   αθλητές  ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ και ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ με την είσοδο τους στη τετράδα και τη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου  έδωσαν ένα μικρό δείγμα  της δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου.

Στη κατηγορία των νεανίδων η είσοδος στη τετράδα  χάθηκε οριακά για της δυο κορυφαίες αθλήτριες των  ΦΟΙΝΙΚΩΝ. Η κλήρωση τις έφερε αντίπαλες με το νο 1 και 2 της κατηγορίας.. Η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ (νο 16) αγωνίσθηκε στα ίσα απέναντι στο νο 1  της πανελλήνιας κατάταξης των  νεανίδων ΙΩΑΝΝΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΑΤΟΥ, έχασε με 3-1 (8,-9,9,13) με το 2-2 να χάνεται στη παράταση του  4ου σετ. Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (νο12) απέναντι σο νο2  έχανε 2-0, ισοφάρισε,, στο 5ο σετ προηγήθηκε, αλλά  στο τέλος μίλησε η εμπειρία  της ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΡΠΟΥ. Τα σετ (9,5,-7-7, 8).

Στις παγκορασίδες η  ΜΑΓΔΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ( νο14)  κατέλαβε την 6η θέση.  Πολύ καλή  εμφάνιση από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ  που κατέλαβε τη 12η θέση.

Στις κατηγορίες μίνι παμπαίδων , παμπαίδων και παγκορασίδων είχαμε τη συμμέτοχη παιδιών της ακαδημίας του συλλόγου ( ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΙΤΧΑΒΑ, ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΥ) που ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και τη τελική θέση της κατάταξής τους  έδειξαν ότι, αν συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, θα είναι οι μελλοντικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Για μια ακόμα φορά ηρωική η  πολύωρη  προσπάθεια των προπονητών του συλλόγου  ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΟΥΡΙΔΑΣ) για να καταφέρουν να καλύψουν προπονητικά όλους τους αγωνιζόμενους της ομάδας τους  που είχε μια από τις ποιο πολυάριθμες συμμέτοχες.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ(ΤΡΙΩΝ) ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 5η, ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΑΘΗΝΑ 6η, ΖΙΑΚΑ ΜΙΧΑΕΛΑ  15η , ΚΑΛΥΒΑ ΜΑΡΙΑ 17η

ΠΑΙΔΕΣ

ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ 4ος , ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 7ος

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ  6η, ΜΠΙΤΧΑΒΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 12η , ΚΟΡΔΑΛΗ ΣΟΦΙΑ 14η , ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ 17η

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 23ος

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΔΑΓΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3ος , ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 4οε  , ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 7ος