ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ: Η βόλτα, οι φωτογραφίες και το δείπνο στο Ρίον (φωτο)

Έκθαμβοι από την φυσική ομορφιά της παραλίας του Ρίου, τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος στον Πατραϊκό κόλπο και την επιβλητική παρουσία της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» έμειναν ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη, με αφορμή την παράθεση δείπνου προς τιμή τους από το εστιατόριο «W» και τον ιδιοκτήτη του Παναγιώτη Ροδόπουλο.


O διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας, έμεινε καταγοητευμένος από την απαράμιλλη γοητεία της παράκτιας ζώνης του Ρίου και της γραφικής παραλίας και δεν προλάβαινε να απαθανατίζει με το κινητό του το ηλιοβασίλεμα, τη θάλασσα και τη γέφυρα.


Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον μαέστρο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας Σταύρο Σολωμό, Πατρινούς δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη δείπνησαν στο παρακείμενο εστιατόριο του πολυχώρου αναψυχής και εστίασης «W»,  όπου γεύτηκαν το μοναδικό μενού και τις γαστριμαργικές εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει γι αυτούς ο βραβευμένος σεφ του χώρου.
Οι συνδαιτημόνες παρέμειναν στο εστιατόριο μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, με τον Στέφανο Κορκολή και τον Σταύρο Σολωμό, να μιλούν εκτός των άλλων και για τη νέα συνεργασία του συνθέτη με την Πολυφωνική, που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρέων του πρόσφατου μελοποιημένου έργου «Αυτή τη μνήμη θέλω να την πω», σε ποίηση Κ.Π. Καβάφη και μουσική Στέφανου Κορκολή.