Η υποψηφιότητα "Φαρμάκη" κλείδωσε για την Περιφέρεια Δ.Ε από την ΝΔ

Ο δικηγόρος Νεκτάριος Φαρμάκης από το Αγρίνιο θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ αλλά και η ΕΡΤ νωρίτερα, τη μάχη απέναντι στον Απόστολο Κατσιφάρα, από την πλευρά της ΝΔ θα δώσει ο 38χρονος κ. Φαρμάκης.

Σύμφωνα με το AΠΕ - ΜΠΕ ο Γιώργος Πατούλης, νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό της ΝΔ, στις αυτοδιοικητές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, σήμερα κλείδωσαν τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.

Δυτ. Ελλάδα: Υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Εκτός λοιπόν από τον κ. Πατούλη, ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, Παναγιώτης Νίκας, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη.

Η Πειραιώς αποφάσισε δύο ακόμη νέα αυτοδιοικητικά στελέχη για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Ο νυν 34χρονος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Φάνης Σπανός, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου, Μανώλη Αναγνωστάκη και ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

O δικηγόρος Νεκτάριος Φαρμάκης έχει καλές εκλογικές επιδόσεις. Εξελέγη πρώτος σε σταυρούς το 2010,  με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου "Ζούμε Δυτικά", ενώ το 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας στον συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη,  Θεωρείται πολύ καλός γνώστης των θεμάτων της περιφέρειας.