Έστω κι έτσι... δεκτή η συγνώμη απο το MEGA ;

Η στάση του MEGA απέναντι σε μεγάλα ζητήματα με τα οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι οι πολίτες της χώρας, ιδιαίτερα τα χρόνια της κρίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές που προκάλεσε αντιδράσεις από τους τηλεθεατές. Για πρώτη φορά, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης ακούστηκε μια «συγγνώμη» από εργαζόμενους του «μεγάλου καναλιού», οι οποίοι παραδέχτηκαν τα λάθη τους στον τρόπο διαχείρισης και μετάδοσης των ειδήσεων.

«Κάναμε κι εμείς λάθη. Τα παραδεχόμαστε. Μακάρι να λειτουργήσει ξανά το MEGA και να είστε βέβαιοι ότι θα είναι κάτι καινούριο. Το όνειρο πολλών συναδέλφων είναι να γίνει ένα μικρό BBC στην Ελλάδα. Νομίζω ότι τα στελέχη και οι δημοσιογράφοι του MEGA μπορούμε να το κάνουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιγνατίου, με τη Νάταλι Κάκκαβα να τονίζει στη συνέχεια:

«Ακόμα κι αν έχουμε κάνει λάθη, νομίζω ότι η τιμωρία δεν είναι αυτή η οποία δείχνει να μας επιβάλλεται τώρα, δηλαδή να πέσει ‘μαύρο’ στο κανάλι και να χάσουμε όλη τη δουλειά μας».

Εντάξει, έστω και εκ των υστέρων κατάλαβαν ότι είχαν εναρμονιστεί με τους εταίρους - τοκογλύφους!

Ωστόσο προκύπτει το ερώτημα κατά πόσο ο δημοσιογράφος πρέπει να ταυτίζεται με την όποια πολιτική δίχως να παρουσιάζει την άλλη όψη.Υπάρχει και η δεοντολογία , που ενίοτε, την γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτω τους...

Μ.Μ