Ξεκίνησαν επείγουσες εργασίες άρσης της επικινδυνότητας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμο Ερυμάνθου-


 
Την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ερυμάνθου για την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου, παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, κατά τη διάρκεια επίσκεψή του στην περιοχή,  σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου 2018.


Συνοδευόμενος από στελέχη της Περιφέρειας ο κ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε τις περιοχές Βαλμαντούρα, Ελληνικό, Κούμανι, Χρυσοπηγή και Λακκώματα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη επείγουσες εργασίες συντήρησης προϋπολογισμού 900.000 ευρώ. Οι εργασίες  αφορούν καθαρισμό πρανών, κοπή δένδρων και καθαρισμό τάφρων, για την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.


Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ερυμάνθου, όπου και συζήτησε με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θάνο Καρπή για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί για την περιοχή και ξεπερνούν το ποσό των 10.000.000 ευρώ.


Ο Απόστολος Κατσιφάρας, συνομιλώντας με τον Δήμαρχο Θάνο Καρπή, αλλά και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, αναφέρθηκε διεξοδικά στην ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αναπτυξιακή κατεύθυνση του Δήμου Ερυμάνθου και τα έργα που έχει εντάξει στον προγραμματισμό της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα οποία αφορούν σημαντικές υποδομές που έχει ανάγκη η περιοχή. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης, οδικά, έργα υποδομών, αλλά και αστικές αναπλάσεις.