Το 24ωρο των συλλήψεων στην Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών για ενδοοικογενειακή βία.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Χώρα

  • Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, χθες το πρωί, στην Ηλεία, από αστυνομικούς του μικτού συνεργείου ελέγχου των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

Συλλήψεις ατόμων για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

  • Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, χθες στο πρωί στην Ηλεία, από αστυνομικούς του μικτού συνεργείου ελέγχου των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τέσσερα άτομα για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

  • Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Γιαννιτσοχώρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους δυο γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις

  • Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών για πλαστογραφία και φοροδιαφυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για απείθεια

  • Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ιδιοκτήτης καταστήματος,  διότι αρνήθηκε σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ την είσοδό τους στο κατάστημά του, για έλεγχο και διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Συλλήψεις ατόμων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

  • Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο και στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, έξι άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

  • Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για  απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία. 

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

  • Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι  μετέβη σε μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Μεσολόγγι και αποπειράθηκε να αφαιρέσει μπαταρίες από σταθμευμένα οχήματα. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι  ο δράστης την 19-08-2018 και την 3-10-2018, είχε αφαιρέσει από την ίδια επιχείρηση, συνολικά -21- μπαταρίες αυτοκινήτων.  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.