Πάτρα Στέγη Παλαμά: Έμειναν στο δρόμο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλούσε ο Πρόεδρος

Στην Πάτρα έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για να εγκαινιάσει τη "Στέγη Γραμμάτων Κωστή Παλαμά", στο κτίριο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο μεγάλος ποιητής.

Η «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» (ΣΓΚΠ) στην οδό Κορίνθου πλησίον της Κολοκοτρώνη, εγκαινιάζεται με μια σειρά εκδηλώσεων. Τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου κτιρίου στην οδό Κορίνθου, όπου γεννήθηκε ο ποιητής το 1859 και θα φιλοξενεί πλέον τη «Στέγη», θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ωστόσο, από την κατάμεστη αίθουσα, "αποκλείστηκαν" οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης, ενώ δεν κατάφεραν να περάσουν την είσοδο ούτε ο γενικός γραμματέας του υπουγείου Πολιτισμού και ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι πολίτες και εκπρόσωποι φορέων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν προβλεφθεί θέσεις με αποτέλεσμα να μείνουν έξω! Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα βρισκόνταν πολύς κόσμος. Τελικά, κατάφερε να περάσει μόνο η πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.