Και νέα περίπτωση Πελετίδη: Κι άλλο στέλεχος της Δημοτικής Αρχής με ιδιωτική θάλασσα!


Και νέα περίπτωση Πελετίδη, φαίνεται ότι έρχεται στο φως της δημοσιότητας:

Σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερο μέλος της Δημοτικής Αρχής, όπως ακριβώς και ο Δήμαρχος Πατρέων, έχει το προνόμιο να διαθέτει ιδιωτική θάλασσα μπροστά από τη βίλα του!
Μετά την αποκλεισμένη παραλία των  Αραχωβιτίκων, όπου όπως αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα του Achaia Nerws.gr, η οικογενειακή βίλα Πελετίδη βρίσκεται κατά το 1/3 ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ και ΠΑΡΑΛΙΑΣ, υπάρχει και άλλη περιοχή της Πάτρας, όπου η πρόσβαση για τον απλό λαό είναι αποκομμένη.


Εκεί ακριβώς βρίσκεται η βίλα μεγαλοστελέχους της Δημοτικής Αρχής, που μοιραία, απολαμβάνει ιδιωτική θάλασσα μπροστά από την οικία του!    

Πρόσβαση για τον λαό στο συγκεκριμένο παραθαλάσσιο μέτωπο δεν υπάρχει, σε μια ακτίνα πολλών εκατοντάδων μέτρων. Εκεί όπου οι οικίες δεν δίνουν καμία δυνατότητα πρόσβασης στην θάλασσα για τους απλούς πολίτες.

"ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ"

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν τον κ. Πελετίδη για υποκριτική στάση: Από τη μία κόπτεται δήθεν για την απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου της πόλης και από την άλλη ο ίδιος δεν ρίχνει την μάντρα της δικής του εξοχικής οικίας, που μαζί με άλλες φράζουν την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην παραλία.   
Και από την άλλη, όπως λένε, γνωρίζει ότι και άλλο προβεβλημένο στέλεχος της Δημοτικής Αρχής διαθέτει βίλα σε αποκλεισμένη παραλία της Πάτρας, και απολαμβάνει ιδιωτική θάλασσα!

Αυτές οι δύο περιπτώσεις, μάλλον εξηγούν, όπως λένε οι κάτοικοι, γιατί η Δημοτική Αρχή, δεν έχει κάνει το παραμικρό για την απελευθέρωση των παραλιών της πόλης, εδώ και τέσσερα χρόνια.


Η συνέχεια προβλέπεται αποκαλυπτική…