Τούρκοι χάκερς “κατέλαβαν” το twitter του Γιάνη Βαρουφάκη!

Θύμα Τούρκων χάκερς έπεσε ο πρώην "τσάρος" της ελληνικής Οικονομίας, Γιάνης Βαρουφάκης - Το προφίλ του στο Twitter μετατράπηκε σε... τουρκικό! - Αμέτρητες προκλητικές αναρτήσεις με... σκηνές από σίριαλ που δείχνουν Τούρκους να καταλαμβάνουν την Αθήνα - Ακόμη και ανάρτηση με το βίντεο της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο! - "Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, "κατελήφθη" από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους" αναφέρει ο ίδιος Όταν κάποιος αναζητούσε το προφίλ του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter, το βράδυ της Παρασκευής, 16.11.2018, έμενε… άναυδος. Κι αυτό διότι τούρκοι χάκερς είχαν κάνει “κατάληψη” με χυδαίες αναρτήσεις.

Στην περιγραφή του προφίλ και κάτω από το όνομά του υπήρχαν τουρκικές σημαίες. “Καρφιτσωμένο” ήταν ένα βίντεο με απόσπασμα κάποιας τηλεοπτικής παραγωγής, που δείχνει την τουρκική σημαία να καλύπτει την ελληνική και την λεζάντα να γράφει πως “θα ράψουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα”.

Ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε σε ένα οργισμένο tweet.

“Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, “κατελήφθη” από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα“.

Υπάρχει όμως συνέχεια! Οι Τούρκοι χάκερς επανήλθαν, έσβησαν την δημοσίευση του πρώην υπουργού, ανέβασαν ξανά το βίντεο με την… κατάληψη της Αθήνας και μια δεύτερη ανάρτηση με ένα τραγούδι και την λεζάντα να λέει: “Σκάσε πριν πούμε ότι τελείωσε”!

Οι αναρτήσεις της… πρώτης φουρνιάς ήταν αμέτρητες, ωστόσο λίγη ώρα μετά “κατέβηκαν” αφότου το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Φυσικά υπήρχαν κι άλλες δημοσιεύσεις που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα, με το προφίλ του ιδρυτή του DiEM25 να έχει “καταληφθεί” για κάποια ώρα από τους Τούρκους χάκερς.

Ανήρτησαν μέχρι και το βίντεο από την δολοφονία του Σολωμού Σολωμού

Η προκλητικότητα όμως δεν σταμάτησε εδώ. Κι αυτό διότι οι χάκερς είχαν αναρτήσει και ένα βίντεο που έδειχνε την στιγμή της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού, την ημέρα της κηδείας του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο, το 1996.