Παστουρμαδόπιτα με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα

Υλικά
1 συσκευασία με δύο χωριάτικα φύλλα
12 φέτες παστουρμά
400 γρ. γραβιέρα γλυκιά, κομμένη σε λεπτές φέτες
3 ντομάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες
½ φλιτζάνι λιαστές ντομάτες καλά ξεπλυμένες και στραγγισμένες
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
μαυροκούκι, για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Αφήνουμε εκτός ψυγείου τα φύλλα για περίπου 20 με 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε ένα φύλλο ζύμης. Αραδιάζουμε τις φετούλες παστουρμά σε όλη την επιφάνεια του φύλλου. Συνεχίζουμε με τις μισές φέτες γραβιέρα, τις ροδέλες ντομάτας και πασπαλίζουμε με τις λιαστές ντομάτες. Κατόπιν σειρά έχουν οι υπόλοιπες φέτες γραβιέρα. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σκεπάζουμε την πίτα με το άλλο φύλλο το οποίο λαδώνουμε. Πασπαλίζουμε με μαυροκούκι.
Ψήνουμε για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Σερβίρουμε την πίτα ζεστή.

www.mamapeinao.gr