Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 17 Μαΐου, δηλαδή περίπου 6 χρόνια μετά την αποκάλυψη της έκθεσης – βόμβα της εταιρείας Quintessential Capital Management (QCM) για τα οικονομικά δεδομένα της Follie Follie, . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπό το κίνημα της παραλίας, στην αυστηροποιήση του πλαισίου για τις παραλίες, μέσω της δημιουργίας ειδικού Μητρώου Συμβάσεων Παραχώρησης. Θα υποστηρίζει τη διενέργεια δημοπρασιών . . .
LIFE STYLE

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απορία που έχει σχετικά με την εμφάνισή της και πώς αυτή αποτυπώνεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.Σε νέο story της, . . .
LIFE STYLE

Καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή. «Δεν σταματάω να ενηλικι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search