GASTRONOMY

GASTRONOMY

Ομελέτα με ντομάτα, κολοκύθι και βασιλικό

Συστατικά

    12 αβγά
    2 μέτρια κολοκυθάκια
    4 κουταλιές ελαιόλαδο
    3-4 ντομάτες
    ½ φλ. βασιλικό ψιλοκομμένο (και επιπλέον 10-12 φύλλα για το γαρνίρισμα)
    αλάτι, πιπέρι


Βήματα

    Βήμα 1

    Ξεπλένετε καλά τα κολοκυθάκια, τα ξεφλουδίζετε σταυρωτά και τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Ακολούθως, ξεπλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε επίσης σε ροδέλες.
    Βήμα 2

    Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και βάζετε μέσα τα κολοκυθάκια και αφήνετε να τσιγαριστούν. Παράλληλα ρίχνετε τα αβγά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνετε και χτυπάτε με το σύρμα. Τα βάζετε πάνω από τα κολοκυθάκια. Όταν μισοψηθούν βάζετε τις ντομάτες και το ψιλοκομμένο βασιλικό.
    Βήμα 3

    Αναποδογυρίζετε προσεκτικά την ομελέτα και την ψήνετε καλά και από την άλλη πλευρά. Στη συνέχεια, γαρνίρετε με τα φύλλα βασιλικού και σερβίρετε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Φθινοπωρινός» θα είναι ο καιρός το Σάββατο 11 Μαΐου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή του Πάσχα η εορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας και της πόλης του Αιγίου. Για πρώτη φορά μετά από 5 χ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Tο κεφάλαιο Παρί έκλεισε για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω VIDEO στα social media του την αποχώρηση από τον σύλλογο έπειτα από επτά χρόνια, αφού δεν θα αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή του Πάσχα η εορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας και της πόλης του Αιγίου. Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια ακολουθήθηκε η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
Image
Image

Search