Συστατικά
Ι πακέτο (250 γρ.) μπισκότα,
½ φλ. βούτυρο ανάλατο,
1 μικρό βαζάκι πραλίνα φουντουκιού (Nutella),
500 γρ. τυρί κρέμα (Cream Cheese),
½ φλ. (80 γρ.) ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη,
φράουλες για γαρνίρισμα.
Βήματα
Βήμα 1
Θρυμματίζω τα μπισκότα και τα βάζω σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέτω το ανάλατο βούτυρο -αφού πρώτα τον έχω λιώσει με μπεν μαρί- και μια κουταλιά της σούπας νουτέλα και τα ανακατεύω όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα στερεό μίγμα.
Βήμα 3
Στη συνέχεια, τοποθετώ το μίγμα με τα μπισκότα, το βούτυρο και τη νουτέλα σε μια φόρμα και το απλώνω για να γίνει μια ομοιόμορφη βάση.
Βήμα 4
Μέχρι να ετοιμάσω την κρέμα, βάζω τη φόρμα με τη βάση στο ψυγείο για να πήξει.
Βήμα 5
Με ένα μίξερ χτυπώ το τυρί κρέμα με τη νουτέλα (όλο το περιεχόμενο του δοχείου που έχει απομείνει) και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατεύω καλά μέχρι να δέσει η κρέμα.
Βήμα 6
Ρίχνω το μίγμα στην μπισκοτένια -βάση μας, που έχει παγώσει λίγο. Βάζω το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Βήμα 7
Όταν είμαι έτοιμη για σερβίρισμα το γαρνίρω με τις φράουλες.