GASTRONOMY

GASTRONOMY

Μανιτάρια γεμιστά με αγκινάρες

Υλικά

1 κ. σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

24 μανιτάρια

Αλάτι

Πιπέρι

1 κουτί καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες

1 συσκευασία τυρί κρέμα

2 κ. σ. ξινή κρέμα

1 φλ. τσαγιού μείγμα τυριών

2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρώς ένα ταψί.

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τους μίσχους των μανιταριών για περίπου 5 λεπτά.

Αλατοπιπερώστε και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέσετε τις καρδιές αγκινάρας, το τυρί κρέμα, την ξινή κρέμα, το μείγμα τυριών και την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και την σκόνη σκόρδου και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Γεμίστε ένα ένα τα μανιτάρια με το μείγμα και τοποθετήστε στο ταψί.

Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με μακρόχρονη εμπειρία, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways έχει  ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των οδηγών . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
Image
Image

Search