Υλικά: (για 6 μερίδες)
1 φυτική σαντιγί (στο τσίγκινο κουτί)
1 κουτί (περίπου 400 γρ.) γάλα ζαχαρούχο
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
1/2 κούπα γάλα, για το ράντισμα των μπισκότων
τρούφα, για πασπάλισμα
Διαδικασία:
Ρίχνουμε στο μίξερ τη σαντιγί και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια πηχτή κρέμα.
Βάζουμε σε μπολ (ατομικά ή ένα μεγάλο) 2-3 σαβαγιάρ. Τα ραντίζουμε με λίγο γάλα.
Απλώνουμε από πάνω λίγη κρέμα. Βάζουμε δεύτερη στρώση μπισκότων. Τα αλείφουμε με το υπόλοιπο γάλα, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.
Απλώνουμε πάλι κρέμα. Πασπαλίζουμε με όση τρούφα θέλουμε.
Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει και να δέσει για τουλάχιστον 4 ώρες προτού σερβίρουμε.
Μυστικό:
Χρησιμοποιούμε όποια μπισκότα μάς αρέσουν (π.χ. πτι μπερ, τύπου μιράντα, όρεο).
Αντί για τρούφα, γαρνίρουμε με σπασμένα μπισκότα ή με φλούδες σοκολάτας