Υλικά:
1 πακέτο ζυμαρικά με γεύση πιπεριά Φλώρινης / Η παπαρδελες απλές
2 1/2 κουπες Reggato
1 κολοκυθάκι μεγάλο
1 πακέτο μανιτάρια λευκά
1 καρότο
5 αυγά
1 κρέμα γάλακτος 250 γραμμάρια
160 γραμμάρια φέτα
75 γραμμάρια ελαιόλαδο
Αλάτι φυσικό Μάνης
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
1 λίτρο γάλα
2 φακελάκια έτοιμη Μπεσαμελ
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά. Κόβουμε ταυτόχρονα σε μικρά κυβάκια τα λαχανικά και τα τσιγαριζουμε με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε λαδομενο πυρεξ. Τα ανακατεύουμε με λίγο λάδι να μην κολλήσουν και προσθέτουμε τα λαχανικά, τα αυγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος, την φέτα και 1 1/2 κούπα Regatto. Κρατάμε το υπόλοιπο τυρί για την κρούστα στην επιφάνεια.
Σουφλέ με λαχανικά φωτογραφία βήματος 2
Αφού τα ανακατέψουμε καλά όλα χτυπάμε την Μπεσαμελ και την αδειάζουμε επάνω από τα ζυμαρικά. Την στρώνουμε με 1 κουτάλι, αν θέλουμε σχέδιο: με το δάχτυλο μας ζωγραφίζουμε 1 καρδιά. Γύρο γύρο προσθέτουμε το υπόλοιπο τυρί για την κρούστα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνει πορτοκάλι η κρούστα.