Υλικά:
1.200 γρ στήθος κοτόπουλο
1 κγ αλάτι
1 πρέζα σκόνη τσίλι
2 κγ καπνιστή πάπρικα
1 κγ μουστάρδα σκόνη
1 πρέζα πιπέρι
1/4 κγ σουμάκ
1 κγ σκόρδο σκόνη
1/4 κγ κρεμμύδι σκόνη
αλεύρι για όλες τις χρήσεις
φρυγανιά τριμμένη
3 αβγά
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Αφήνω τις κοτομπουκιές στο ψυγείο να μαριναριστούν με τα μπαχαρικά για τουλάχιστον μια ώρα. Τις βουτάω με σειρά στο αλεύρι, αβγό και φρυγανιά και τηγανίζω σε δυνατή φωτιά για 3 με 4 λεπτά. (Επειδή το λάδι μαυρίζει από την φρυγανιά που καίγεται αλλάζω το λάδι στην τρίτη τηγανιά, περίπου)
Πρόταση σερβιρίσματος: τυλιγμένες σε τορτίγια με πράσινη σαλάτα, ranch sauce που (έχω φτιάξει δική μου αλλά υπάρχει και στα σούπερ μάρκετ) 😍😍 delicious