Υλικά:
5 μερίδες
1 λίτρο μούστος
6 κουταλιές κορν φλάουρ
Καρύδι τριμμένο
Λίγη κανέλα
Εκτέλεση:
Αφού σουρώσουμε το μούστο το βάζουμε σε μια κατσαρόλα μετρώντας με ένα φλιτζάνι του τσαγιού. Κάθε φλιτζάνι ισοδυναμεί με μια κουταλιά κορν φλάουρ. Στο ένα λίτρο βγήκαν 6 φλιτζάνια οπότε έβαλα 6 κουταλιές Κορν φλάουρ. Ρίχνουμε και το κορν φλάουρ στην κατσαρόλα πριν ζεσταθεί ο μούστος και αρχίζουμε να το βράζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια να μην σβωλιασει.
Μόλις αρχίσει και πήζει το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Το τοποθετούμε σε μπαλάκια ρίχνουμε από επάνω καρύδι τριμμένο και λίγη κανέλα. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε!!!! Καλή Επιτυχία!!!!