Υλικά:
2 μερίδες
250 γρ πένες ολικής
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
Λίγο ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα πικάντικη
Σκόρδο σε σκόνη, πάπρικα σε σκόνη, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια 10 λεπτά για να είναι al dente.Τα στραγγίζουμε κρατάμε όμως ένα ποτήρι από το νερό τούς.
Σε αντικολλητικό τηγάνι,σωτάρουμε τον τόνο στραγγισμενο,προσθέτουμε την μουστάρδα,το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά. Ρίχνουμε το νερό από τα μακαρόνια και βράζουμε να σωθεί το μισό νερό.
Προσθέτουμε τα μακαρόνια και βράζουμε μέχρι να δέσουν με τον τόνο.
Έτοιμα. Καλή μας όρεξη