Για το λαβράκι θα χρειαστείτε:
2 λαβράκια περίπου στα 500-600 γρ. το καθένα
3 καρότα
4 πατάτες
2 κρεμμύδια
Τοματίνια ή 2 τομάτες
2 κολοκυθάκια
1 φινόκιο
Θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι
Λαβράκι στον φούρνο – Η συνταγή:
Αυτή τη συνταγή την ξεκίνησα αγοράζοντας δυο ψάρια κι στη συνέχεια πειραματίστηκα βάζοντας ότι είχα στο ψυγείο τα οποία είχαν αρχίσει να μαλακώνουν.
Έβαλα λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Έκοψα τα λαχανικά μου, τα έβαλα στο ταψί, αλατοπιπέρωσα και ακούμπησα τα ψάρια πάνω στα λαχανικά.
Έβαλα ελαιόλαδο από πάνω και έψησα στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά στον αέρα, αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε και στο πάνω κάτω του φούρνου στους 180 για 40 λεπτά.
Σερβίρετε με λαδολέμονο