GASTRONOMY

GASTRONOMY

Ταραµοσαλάτα από λευκό ταραµά

Υλικά Συνταγής

    400 γραμμ. μπαγιάτικο σταρένιο ψωμί
    3 γεμάτες κ.σ. ταραμά λευκό
    χυμό από 2 λεμόνια
    1/2 κρεμμύδι
    1 κ.σ. άνηθο
    500 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Για να φτιάξουμε την ταραμοσαλάτα με ψωμί, μουλιάζουμε πρώτα το ψωμί σε νερό, αφού το στραγγίξουμε καλά το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και το άνηθο. Χτυπάμε τα υλικά, να πολτοποιηθούν. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και χτυπάμε ξανά τα υλικά να πολτοποιηθούν.

Σταγόνα σταγόνα, με ροή κλωστής και πάντα με το μίξερ σε λειτουργία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα μας.

Extra tip

Το ελαιόλαδο πρέπει να πέφτει με ροή κλωστής για να μην κόψει η ταραμοσαλάτα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Λευτέρης Καλογιάννης. Ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 έως το 1993. Την πολιτική του πορεία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί στη Χαριλάου Τρικούπη να μην επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα για προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα στελέχη που εκφράζουν τον προβλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φυγόποινος διευθύνοντας εταιρεία κατήρτιζε πλαστές επιταγές τοποθετώντας υπογραφές με στοιχεία άλλων ατόμων με σκοπό τον προσπορισμό μεγάλων οικονομικών πο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαρωτική ήταν η Ισπανία στην πρεμιέρα της στο Euro 2024. Επικράτησε 3-0 της Κροατίας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου και πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο σ' έναν όμιλο "φωτιά" π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για φωτιά στον Ρηγανόκαμπο. Στο σημείο σπεύδει μεγάλη δύναμη της ΠΥ ενώ έχει κληθεί και η αστυνομία. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  ΝΕΟΤΕΡΑ: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Γουμένισσα Καλαβρύτων. Η φωτιά δεν απείλησε σπίτια. Σε επιφυλακή παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις Πρώτη ενημέρωση: Πυρκαγιά στη Γουμένισσα Καλαβρύτων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), για το Σάββα
Image
Image

Search