GASTRONOMY

GASTRONOMY

Πως να φτιάξετε σπιτικό φιστικοβούτυρο

Για να αποφύγετε τα πρόσθετα λίπη και σάκχαρα που περιέχουν τα είδη του εμπορίου, προτιμήστε να φτιάξετε το δικό σας ​​φιστικοβούτυρο.

Τι θα χρειαστείτε:

1 φλιτζάνι καβουρδισμένα φιστίκια

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα μαύρη ζάχαρη

Πώς θα το φτιάξετε:

Χτυπάτε στο μούλτι ένα φλιτζάνι καβουρδισμένα φιστίκια μέχρι να γίνουν χοντρή σκόνη.

Προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 πρέζα αλάτι και 1 μαύρη ζάχαρη. Συνεχίστε να δουλεύετε μέχρι το μείγμα να πάρει τη μορφή παχιάς πάστας.

Το φιστικοβούτυρό σας είναι έτοιμο!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα παλεύει με την Άρσεναλ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και για να το καταφέρει αυτό είναι διατεθειμένη να σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η φετινή σεζόν φτάνει στο τέλος της και ήδη έχουν προκύψει οι πρώτες ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ του αναμορφωμένου Champions League. Πρωταθλήτριες ομάδες και όχι μόνο έχουν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή, Προσύμνη, του Δήμου ‘Αργους – Μυκηνών, στην Αργολίδα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, που καίει δα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο ισραηλινός στρατός ενέτεινε σήμερα τους βομβαρδισμούς του εναντίον δύο συνοικιών στη Ράφα, στους κατοίκους της οποίας έδωσε εντολή σήμερα το πρωί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία  χορών, μουσικής και τραγουδιών απ΄ όλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Μαρμούτα, πατέρα του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα, τον οποίο συλλυπείται από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
Image
Image

Search