LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγγελος Μπράτης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και το GNTM 3!

Άκρως ανανεωμένος είναι αυτή την περίοδο ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής έχει αφήσει μούσι και ομολογουμένως του πάει πάρα πολύ.

«Ξεκίνησα να αφήνω μούσι πριν την καραντίνα και μετά μου άρεσε που γέμιζε. Πέρασα πολύ ωραία στην καραντίνα γιατί περπατούσα στην Αθήνα και δε με αναγνώριζε κανείς. Εγώ, που είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρυφτεί ποτέ, είπα να δοκιμάσω να κρυφτό πίσω από τις τρίχες μου και λειτουργεί. Έβαλα τρία κιλά στην καραντίνα, αλλά ξεκίνησα διατροφή», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Άγγελος Μπράτης αν και αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. «Την Αγγλία την έβλεπα από το Facetime, αλλά ούτως ή άλλως η Αγγλία έχει σταματήσει τώρα. Αν θέλω να γυρίσω στην Αγγλία, εκεί είναι, δε θα φύγει από τη θέση της. Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαι ελεύθερος, οπότε μπορώ να ερωτευθώ ανά πάσα στιγμή. Δεν έχω πια σχέση, πάει η Αγγλία. Είμαι ελεύθερο πουλί», δήλωσε στη Τζώρτζια Γεωργίου.

«Ακόμα και όταν έχω σχέση είμαι ελεύθερος, Γι΄αυτό είχα σχέση πάντα από απόσταση, για να έχω την ησυχία μου. Είναι ωραίο να είσαι σε σχέση, αλλά μου αρέσει και η μοναξιά», πρόσθεσε.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει και το GNTM 3 που επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star. «Φυσικά θα είμαι με μούσι στο GNTM 3. Το έχω σκεφθεί το look δεν είναι τυχαίο. Το ότι θα είναι και αγόρια στο φετινό GNTM είναι ένας λόγος παραπάνω για να αφήσω μούσια. Τα αγόρια δεν έχουν αναφορές από προηγούμενα GNTM για να έρθουν προετοιμασμένα. Θα δώσουν ωραία νότα. Πιστεύω ότι τα αγόρια στην Ελλάδα είναι πιο ωραία από τα κορίτσια. Οι άνδρες έχουν αρχίσει να προσέχουν πολύ την εικόνα τους. Μου στέλνουν μηνύματα αγόρια ό,τι θέλουν να γίνουν Brati’s Boys. Από τους άντρες μοντέλα ζητάω να έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία, αυτό δηλαδή που θέλω και από τις γυναίκες».

www.tlife.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search