LIFE STYLE

LIFE STYLE

Συγκινήθηκε on air ο Α. Μπουρδούμης -Την ώρα που μιλούσε στην Μενεγάκη

Συγκινημένος εμφανίστηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Ελένη Μενεγάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός μίλησε για την όμορφη περίοδο που διανύει, καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Λένα Δροσάκη. «Αν δεν είμαστε εμείς καλά, με όποιον και αν βρεθούμε δεν θα γίνει σύνδεση. Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό. Αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, η οποία, όπως είπε, τον βοηθά πάρα πολύ. «Πέρασα κι εγώ από πολλά στάδια και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ξεκίνησα κι εγώ ψυχοθεραπεία και με βοηθάει ακόμα πολύ. Μου έλεγαν και παλιά να το δοκιμάσω, αλλά το απέφευγα. Θεωρούσα ότι δεν το χρειαζόμουν, ότι δεν θα μου χρησίμευε κάτι. Έκανα λάθος. Με ηρέμησε, με έκανε να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι επίσης ήρθαν και πολύ ωραία πράγματα στη ζωή μου, όχι μόνο στη δουλειά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι και τυχερός και χόρτασα ήδη από πολλά πράγματα στη δουλειά μου», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος θα παντρευτεί την αγαπημένη του στην Πάτρα, σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο 17χρονος μαθητής δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS το χέρι που ήρθε σε επαφή με το γυμνό καλώδιο. Εξηγεί πώς τον χτύπησε το ρεύμα μέσα στο σχολείο του στη Πάτρα και φαίνεται να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε για ψέματα από την πλευρά του Κωνσταντίνου Τασούλα. «Μην ακούτε τα ψέματα του κ. Τασούλα. Μονομερώς ο Πρόεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search