LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε τις διαδικασίες για να υιοθετήσει παιδί

Τον Νίκο Μουτσινά υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» o Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

«Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί. Έχει μεγάλη διαδικασία. Το έχω βάλει μπροστά. Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς υγείας για να πας να το καταθέσεις. Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Θα έπρεπε όλοι οι γονείς να τα περνάνε. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς. Έχει μια διαδικασία.

Άκουσα ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να το φέρει στον έναν χρόνο. Δεν έχει σημασία αν έχεις σύντροφο. Μονογονεϊκή οικογένεια μπορεί να υιοθετήσει. Όλοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδί σε μικρή ηλικία.

Επίσης, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ συμπλήρωσε πως δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ή όχι σύντροφος για να υιοθετηθεί ένα παιδί. “Κάνω κινήσεις, ναι” είπε, επίσης, λιτά στον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι γυναίκες ταλαιπωρούνται τόσο πολύ με τις εξωσωματικές, τόσο πολύ. Το καταπονούν το σώμα τους. Ίσως αλλάξει σε μερικές η σκέψη. Θα είναι δικό σου το παιδί που θα υιοθετήσεις. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία του σώματος και της ψυχολογίας της γυναίκας και μετά του ζευγαριού. Μια συνεχόμενη προσπάθεια σε κάτι που δε σκάει ακριβώς» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search