LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα μία ημέρα πριν αποχαιρετίσει το κοινό

Μία ημέρα πριν η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετίσει το κοινό και αποσυρθεί – τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν – από την τηλεόραση, οι τηλεθεατές της εκπομπής της, έζησαν μία πολύ συγκινητική στιγμή, με την παρουσιάστρια να «λυγίζει» στον τηλεοπτικό «αέρα», όταν προβλήθηκε το αφιέρωμα που της είχαν φτιάξει για τα 15 χρόνια που ήταν στον Alpha και το είχαν ντύσει μουσικά με τα τραγούδια της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου.

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης.

Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου…

Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια.  Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη.

Και όταν συνδέθηκαν ζωντανά με την τραγουδίστρια, η οποία επίσης έκλαιγε, συνέχισε: «Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη».

Οι δύο καλές φίλες προχώρησαν σε μία συγκινητική κουβέντα, που είχε όμως και τα γέλια, ειδικά όταν διαπίστωσαν πως φορούσαν το ίδιο φόρεμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search