LIFE STYLE

LIFE STYLE

Γιώργος Λασκαρίδης: Εγκλωβισμένη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα η σύντροφός του

Ο Γιώργος Λασκαρίδης συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef 4 και μέσα σε αυτό, μάθαμε πως είναι δεσμευμένος με την Λότους. Την όμορφη Ολλανδέζα, η οποία λατρεύει τα ταξίδια ενώ διαθέτει έναν από τους καλύτερους λογαριασμούς στο Instagram καθώς συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνει.

Αυτή τη φορά, η Λότους μοιράστηκε την ταξιδιωτική της περιπέτεια καθώς - όπως ανέφερε η ίδια - βρίσκεται εγκλωβισμένη στα σύνορα Αλβανίας – Ελλάδας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και δεν μπορεί να μπει στη χώρα μας.

Στη μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram γράφει μεταξύ άλλων:

«Αλήθειες και ταξίδια

Συνήθως μου αρέσει να μοιράζομαι τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες. ΑΛΛΑ! Έχω κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο και έχω ζήσει τρελές και επικίνδυνες καταστάσεις και είναι πολύ σημαντικό να ακούω και να μαθαίνω πράγματα.

Μου αρέσει να αποτελώ έμπνευση για τους άλλους αλλά είναι και καθήκον μου να ενημερώνω τους ανθρώπους για τα ταξίδια.

Έκανα το πιο συναρπαστικό roadtrip με την μαμά μου. Περάσαμε τόσες χώρες με ένα βαν, κάναμε μπάνια στην Κροατία, κοιμηθήκαμε σε πανέμορφα κάμπινγκ, περάσαμε οδηγώντας μέσα από τεράστια βουνά. Όλοι μας καλωσόρισαν μέχρι που φτάσαμε στην Αλβανία θέλοντας να περάσουμε τα σύνορα, για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό που είναι η Ελλάδα. Και εκεί μας απέρριψαν στα σύνορα, δεν μας άφησαν να τα περάσουμε. Δεν το ξέραμε αυτό και είδαμε και άλλους ανθρώπους από την ΕΕ να απορρίπτονται. Βρισκόμαστε για περισσότερες από 48 ώρες κολλημένες στα αλβανικά σύνορα. Καλέσαμε τις πρεσβείες και παρόλο που είχαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα δεν ήξεραν να μας πουν τι να κάνουμε ακριβώς…. Νομίζω ότι ήταν μια από τις πιο φρικτές ταξιδιωτικές εμπειρίες που είχα μέχρι στιγμής. Στο τέλος η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη. Αλλά το να μην ξέρω τι να κάνω και να ανακαλύψω ότι και οι επίσημες αρχές δεν έχουν τώρα ιδέα σου δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια... Τώρα τελικά επέστρεψα στην Αλβανία. Και η Αλβανία ήταν το μεγαλύτερο δώρο και έκπληξη…».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search